En flickas fantasi

Vi står där i mörkret utanför huset och tittar på varandra, enda gången våra ögon möts är när cigaretten glöder och lyser upp våra ansikten.

Vi småpratar om allt och ingenting. Du ler mot mig med ditt speciella leende. Du tar min hand och säger åt mig att följa med. Du går upp mot stentrappan som leder till ytterdörren. Du rasslar fram nycklarna och låser snabbt och smidigt upp dörren och drar med mig in i det mörka huset. Han stänger dörren bakom oss och låser den. Sedan vänder sig han mot mig och tar av sig skorna och jackan. Jag står alldeles still, och tittar ner i golvet. Biter mig lite i läppen och funderar på vad hans nästa steg blir.

”Titta mig i ögonen” säger han med mörk röst.

Jag lyfter upp huvudet och tittar framåt mot hans blixtrande ögon. Han tittar tillbaka och släpper inte sin blick mot Mig och samtidigt knäpper han upp sitt skärp och drar de sakta ur byxorna för att sedan vita remmen runt hans knogar. Han drar isär dem så det smäller till när dem båda läderbitarna slår ihop mot varandra.

Du tänjer på gränserna och du gör inte som du blir tillsagd, jag är besviken på dig. Du tvingar mig att göra saker mot dig som jag inte borde. Säger han .

Jag tittar ner i golvet igen. Jag känner hur mina kinder hettar. Jag skäms över hur jag har betett mig. Jag vet att jag borde lyssna. Jag borde veta bättre.

Han går med stora steg fram till mig, han tar tag om min hals med sin hand, trycker mig upp mot väggen och väser i mitt öra,

Nu ska vi se till att denna lilla flickan lär sig något, hon tycks ha svårt att förstå.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s