En flickas fantasi del 2

Han släpper taget om min hals, han vänder mig om så att jag har ryggen mot honom. Han knuffar mig framför sig och styr mig mot trappan till övervåningen.

Väl uppe på övervåningen säger han åt mig att stå kvar i den mörka lilla hallen. Jag vågar inget annat än att lyda den här gången.

Han är borta ett bra tag. Me jag hör knarrande fotsteg i ett rum längre fram i korridoren. Sedan öppnas en dörr och han kommer ut ur rummet som jag hade hört fotstegen ifrån. Han ler när han kommer fram mot mig och säger.

Nej men den lilla slynan kan följa en order. De va inte illa.

Han ställer sig bakom mig igen och knuffar mig framåt, jag går med små steg mot den öppna dörren. Jag stannar till utanför och sneglar in. Där inne ser jag bara ett vackert sken från stearinljus.

Han går in i rummet före mig. Han ställer sig i mitten av rummet och signalerar att jag ska komma till honom.

När jag står framför honom, knäpper han av mig min kappa och släpper den ner till golvet. Han backar bakåt och synar mig från topp till tå. Jag hade på mig en svart korsett med snörning i ryggen, ett par svarta hotpants i spets. Och lårhöga svarta stövlar.

Han säger: Men vilken liten smutsig hora du är, du bara ber om att få bli tagen hårt. Men jag gillar det, du är min, bara min hora. Men det är något som fattas.

Han går fram mot den mörka byrån och öppnar den tredje lådan nedifrån. Han skramlar med något. Men han döljer det bakom sin rygg när han går tillbaka mot mig.

Sätt dig på knä, beordrar han mig.

Jag tittar trotsigt mot honom, småler och står kvar. Det pirrar i magen, nervöst,obehagligt, spännande. Allt på samma gång. Jag kan inte rå för de. Jag måste testa gränserna. Vilket jag bittert skulle få ångra.

En lätt örfil träffar min vänstra kind, sedan tar han tag om min axel och trycker ner mig mot golvet så att jag hamnar på knä. Han ryter nästan åt mig:

Att det ska vara så svårt att följa en order! Men jag ska se till att du lär dig en läxa.

Han tar fram det han hade bakom ryggen, det va ett läderhalsband. Han tar på mig halsbandet och drar åt lädret hårt mot min hals. Jag kunde fortfarande andas, men det va lite jobbigare än innan.

Sedan ställde han sig bakom mig, tog tag om mina handleder och började knyta ihop dem med sitt rep. Han var hastig i rörelserna medans han knöt ihop knutarna och jag kunde känna av hans frustration, eller kanske va det till och med ilska?

Nu lilla flicka ska du sitta kvar här titta ner i golvet och inte göra ett enda litet ljud. Är det förstått? Sa han.

Jag nickade honom till svar. Och på en gång sved det till på kinden igen.

Svara på tilltal din smutsiga slyna, röt han.

Ja herrn viskade jag med gråten i halsen.

Bra, duktig flicka sa han med en lite nöjdare ton på rösten. Och smekte min ömmande kind.

Jag vet inte vad jag ska göra med dig, varför måste du testa mina gränser? Säger han samtidigt som jag hör hur han knäpper upp sina byxor och drar ned gylfen.

I ögonvrån ser jag hur han tar fram sin hårda kuk, han smeker den lugnt och går fram mot mig och trycker den mot min mun.

Va nu en duktig flicka och öppna munnen, säger han.

Jag vågar inget annat än att gapa, jag tar emot hans kuk i min mun, jag låter han trycka den allt djupare ner i min hals. Tårarna rinner och jag känner hur jag inte får någon luft. I panik försöker jag trycka mig ifrån honom. Men är snabb och trycker mitt huvud tillbaka mot hans kuk.

Du suger tills jag är färdig med dig flicka lilla.väser han.

Han knullar min mun allt fortare och djupare. Jag hör han stöna och hans hand tar allt mer fastare tag om mitt hår. Han flämtar till och drar sig ur min mun. Jag drar efter andan och försöker dra efter luft, saliven rinner från munnen och ner över hakan. Han tar sin kuk i handen och sprutar en stor sats som hamnar på mitt ansikte och rinner sedan ner över brösten och över min korsett.

Det är alldeles tyst i rummet, han knäpper sina byxor, Går ut ur det dunkla rummet och stänger dörren efter sig.

Kvar sitter jag på svidande knän på det hårda trägolvet, med hans sperma rinnandes över min kropp.

Annonser

En reaktion till “En flickas fantasi del 2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s