En flickas fantasi

Vi går med släpiga steg upp för stentrappan. Han går framför mig och öppnar dörren till den mörka vinden.

Vinden viner i väggarna i den oisolerade vinden. Överallt är det trasiga förråd omkring oss. Vi skrattar och han föreslår att han ska låsa in mig i ett av förråden.

Jag ler mot honom och säger att det inte blir så svårt att ta sig ut då dem flesta förråden är trasiga.

Vi fortsätter vandra i mörkret, när vi är längst in på vinden ser vi att det hänger en snara i bjälken i taket. Jag skrattar o frågar honom om han planerat något.

Han ler mot mig och ber mig sträcka fram mina händer.

Han tar tag i snaran och för dem över mina handleder, sedan drar han i snöret för att hissa upp mina armar mot taket. Repet lossnar och vi båda skrattar. Jag retas med honom att han inte kan knyta ett rep ordentligt.

Vi går mot de lilla fönstret som låg i närheten av där vi stod.

Vi stod emot varandra han lutar sig framåt och börjar kyssa min hals. Och samtidigt smeker hans händer över min kropp. Han suckar och viskar att jag har för mycket kläder på mig. Han öppnar min jacka och börjar smeka mina bröst. Hans händer smeker sig nedåt och han knäpper upp mina jeans. Och drar ner dem tillsammans med mina trosor. Han knuffar mig framåt så jag får stå lutad mot en trälåda. Han smeker min våta fitta. Han retas med sin kuk mot mig. Jag trycker mig mot honom och stönar högt. Han pressar in sin kuk. Och knullar mig hårt ett bra tag. Efter en stund ställer jag mig upp och vänder mig mot honom. Kysser honom. Sedan ställer jag mig på huk och tar hans kuk i min mun. Jag tar den så djupt jag kan och ja känner att tårarna börjar rinna. Han stönar och jag fortsätter suga. Han drar sig undan efter en stund och väser att han snart kommer om jag fortsätter och jag vill inte att det ska ta slut än. Jag får hjälp upp från golvet och vi kysser varandra. Sedan tar vi på oss våra byxor och går ut från vinden och ner för trappan.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s