En flickas upplevelser

Hans slyna

Hans händer trycker upp mina armar över huvudet mot väggen, hans fasta tag runt mina svidande handleder. hans dova andetag mot mitt öra. Känna Hans kyssar mot min hals och jag ryser över hela kroppen.

Hans bestämda röst som säger åt mig att ta av alla kläderna utom trosorna. Hur jag ska stå med benen brett i sär för honom.

Han gör mig nervös och rädd, för jag vet vad som kan hända. Hur han kommer kunna använda min kropp mot min vilja och jag vet att min kropp är endast till för hans njutning.

Han tar på mig ögonbindeln och låter ett av mina sinnen försvinna. Allt jag kan göra är att lyssna, jag hör hur mitt hjärta dunkar hårt. Mina ben skakar av nervositet. Hans fingrar som smeker över mina lår.

Långt borta i dimman hör jag honom säga något, något som jag inte uppfattar. En hård örfil bränner mot min kind. Jag biter hårt ihop mina käkar och böjer ner mitt huvud.

Han ställer frågan igen med en mörkare och bestämd röst och kräver ett svar av mig. Jag svarar på hans fråga snabbt och hans röst som genast blir mjukare och säger ”bra” Och hans varma kyss gör mig knäsvag.

Det blir tyst, jag hör hans andetag långt borta i rummet, jag vågar slappna av men är ändå på min vakt. Från ingen stans känner jag hans varma fingrar som nyper tag hårt om min ena bröstvårta. Jag kan inte vara tyst och kvider och försöker dra mig ifrån den svidande smärtan.

Han som snabbt trycker mig tillbaka till min plats och jag kan känna hanns irritation över att jag inte kan stå still. Ett hårt slag kommer Mot min bröst, jag försöker skydda mig och gör försök till att komma undan nästa slag. Jag lyckas inte och lika snabbt kommer ett till slag och direkt efter ett hårt tag om mitt bröst och han nyper och drar i min bröstvårta. Mina kvidande stön fylls i rummet, tårar som brinner innanför ögonlocket.

Han tar av mig mina trosor, är helt blottad inför honom, även om jag inte kan se vet jag att han har alla sina kläder på sig. Jag skäms, jag skäms över hur min kropp ser ut, jag skäms över att stå naken inför en fullt påklädd man. Hela mitt sinne skriker åt mig att springa därifrån. Men min kropp skriker efter mer.

Hans finger som letar sig in mellan mina våta blygdläppar, hans retsamma röst viskandes att jag är så våt.

Jag vet, bara av att vara i hans närhet gör att min fitta bultar.

Det blir tyst igen, min darrande kropp väntar på hans nästa steg. Den bestämda rösten som säger åt mig att gapa. Gör så att jag gör direkt som han säger. Jag känner hans finger tryckas in i min mun. Jag suger på den och känner smaken av min våta fitta.

Jag är hans kåta smutsiga slyna

2 kommentarer på “Hans slyna

  1. Tack för att man fick läsa om dkn sköna stund. Låter som du fick en riktigt skön orgasm.
    Kan du minnas den skönaste orgasmen el stunden som du varit med om? Berätta gärna om den någon gång isåfall

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s