En flickas upplevelser

Sommaren är här igen.?

Jag som precis hade ställt in mig på att ha mysiga koftor och tända ljus och bara mysa. Men det blev värme igen så igår blev det att ta på sig en sval långklänning.

Vi va iväg och handlade mat för kylskåpet ekade verkligen tomt. Jag kände mig lite busig och valde att inte ha några trosor på mig under klänningen. Med pirrande mage gick jag där i affären utan trosor. Det va en spännande känsla och den gjorde mig även vansinnigt kåt.

När vi kom hem och hade packat upp alla varor, gick jag fram till honom och bara höll om honom ett tag. De slutade med att vi hungrigt kysste varandra och min hand smekte hans redan hårda kuk.

Han smekte mig på låret innanför klänningen och sedan sakta uppåt. Han stannade till när han märkte att jag inte hade några trosor på mig. Han log och kysste mig. Lyfte sedan upp mig i hans famn och bar mig till det stora köksbordet, så att jag satt framför honom. Han lyfte upp klänningen, kysste mig över min hals och pressade in sin kuk i min våta fitta. Han knullade mig så hårt och jag stönade högt. Just då i den stunden brydde jag mig inte alls om att våra grannar kunde se oss.

Han tog tag om mina höfter och stötte djupt in i mig. Han fyllde min fitta med sin härliga sperma.

8 kommentarer på “Sommaren är här igen.?

  1. Gud vilken härlig blogg. Reser just nu i land där porrsidor är blockade. Men denna har de inte hittat. Heta historier och fem plus för alla bilder på Dig.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s