Okategoriserade

Kalender

Förra året fick jag sinfuls adventskalender. Jag var väldigt nöjd med de flesta sakerna och jag kände att man fick bra saker i den. Nu till frågan, ska man köpa en i år med? Och frågan är vilken? Drömmen vore ju att kunna köpa alla kalendrar. Ännu bättre vore det om jag hade kunnat göra som vissa influensers gör på youtube. Köpa/få alla julkalendrar och kunna gå igenom dem och visa upp och testa dem åt mina läsare. 🙂 Nu är tyvärr inte fallet så, men jag tänkte leta upp lite kalendrar som jag tycker verkar intressanta.

Sinful Classic Julkalender 2020. 24 erotiska produkter och 1 inspirationshäfte på engelska. För den mindre plånboken tror jag absolut att man blir mer än nöjd med denna.

Sinful Deluxe Julkalender 2020. Jag har för mig att det var deluxe kalendern jag hade förra året. Och jag har fått stor användning av det mesta i boxen och även den jag leker tillsammans med. Det är en del leksaker som båda kan använda.

Sinful Adventskalender 2020. Denna har bara 4 luckor men enligt produktbeskrivningen ska det vara 10 produkter i den. Jag tror absolut att man inte blir besviken trots att det är 4 luckor.

24 Days Countdown Calendar. Fifty shades of Grey inspirerad box med 24 olika delar i denna kalender. På sidan där jag tittade så stod det vad den innehöll. Det kan vara bra för då vet man vad man får, kanske mindre bra för då blir man inte överraskad? Det är absolut en box jag skulle vilja prova.

Orion Erotisk Adventskalender. 24 olika överraskningar. Gillade absolut utseendet på den boxen.

Amorelie Luxury Erotisk Adventskalender. Denna boxen ska ha ett värde över 8000:- så jag kan hoppas att det är väldigt bra saker i denna boxen. Det står i produktbeskrivningen att denna box passar alla oavsett läggning. Jag lägger helt klart in denna på min önskelista!

Naughty & Nice Lyxig Adventskalender 2020. Denna boxen ser verkligen lyxig ut. Den ska innehålla 8 leksaker, 6 glidmedel & vårdprodukter, 5 mjukt bondage och 5 roliga produkter/tillbehör.

SATISFYER DELUXE JULKALENDER 2020. Den här boxen verkar ha en hel del intressanta saker. Bland annat en appstyrd lufttrycksvibrator.

När jag började kolla efter kalendrar trodde jag att det bara fanns några stycken att välja på. Men vad förvånad jag blev över hur många det faktiskt finns! Jag har bara skrivit om några av kalendrarna jag hittat. Vill ni att jag ska lägga ut fler kalendrar?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s