En flickas upplevelser

Mysig söndag med inslag av butplug.

I morse när jag vaknade så kände jag att den här söndagen skulle inte bli den bästa direkt. Jag hade så många tråkiga måsten som att tvätta, åka och handla och städa. Men för att göra min dag lite bättre så letade jag fram en av mina älskade pluggar. En i metall som har en diamant på. Den är så otroligt skön och föra in mot analöppningen. Så kall och härlig.

Dagens sysslor blev genast lite roligare när man går runt lite småkåt och vid minsta rörelse känner man den härliga pluggen och blir påmind av att den är i mig.

När jag hade varit och handlat, städat och lagt i en tvätt i maskinen så blev det en snabb dusch och lägga mig i sängen för att ”vila” en stund. Såklart kan jag inte hålla mig ifrån att fingra lite lätt på min våta fitta.

Jag kände att det inte räckte med fingrar så tog fram en av mina dildos. En mjuk dildo. Jag sög på den så att den skulle vara våt och därefter förde jag kuken mot min längtande fitta.

Jag knullade mig själv med dildon allt djupare och intensivare. Allt känns så mycket mer när jag har en plug i mig samtidigt.

Jag kände det välbekanta trycket och pressade dildon allt hårdare i min fitta. Och tillslut sprutade jag ut i en härlig orgasm.

Nu ska jag gå och laga mat, men tro det eller ej så är jag lika kåt. Så jag ska föra in en av mina fjärrstyrda vibrator i min fitta och låta honom styra den medan jag lagar mat. Jag hoppas på att få känna fler orgasmer under eftermiddagen.

En kommentar på “Mysig söndag med inslag av butplug.

  1. Låter som att det blivit en bra dag hittills. Du fick mig kåt iallafall så det blir till att ta fram kuken o runka till dig. Har ju fina bilder på dig att fantisera till. Men hade ju gärna haft min kuk så långt ner det bara går i din mun.
    Hoppas du fick en skön orgasm till.
    Kram Anders

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s