En flickas upplevelser

Jag kände hur hans kuk växte i min mun.

Jag vaknade tidigt av att solens strålar lyste in genom sovrumsfönstret. Och egentligen var det på tok för tidigt för att gå upp ur sängen. Så jag tog min telefon och scrollande mellan olika sociala medier ett tag.

Kände mig ganska rastlös efter ett tag. Så jag la ifrån mig telefonen och vände mig om och kollade på mannen som låg och sov i sängen bredvid mig. Och jag kände mig genast sugen på att få känna hans kuk. Så jag drog undan hans täcke och kröp ned mot hans kuk. Tog tag i kanten på hans kalsonger och förde ned dem så att hans härliga kuk blottades för mig.

Jag smekte den lätt med min hand och försiktigt slickade och förde mina läppar runt om kuken så att den skulle bli fuktig av min saliv. Jag gapar efter en stund och för hans halv hårda kuk in mellan mina läppar.

Jag smekte hans kulor samtidigt som jag förde kuken in och ut ur min mun. Jag känner under tiden hur kuken växer mer och mer och sväller i munnen så att jag fick gapa riktigt ordentligt för att kunna ta emot hans kuk.

Jag märkte att han vaknade till så med kuken i min mun tittade jag upp mot honom och han log ett härligt leende mot mig och han tog sin ena hand och la den på mitt huvud och tryckte mitt huvud ner mot hans kuk så att jag tog den djupare.

Han tog ett fastare tag om mitt hår och lät mig suga honom djupare och hårdare. Han stönade till varje gång han kom så djupt ned i min hals som jag kunde ta emot honom. Han tryckte då till lite extra för att pressa mig mer och komma någon centimeter djupare.

När jag hörde honom stöna allt högre kände jag på mig att han var nära. Så jag sög till lite extra hårt för att sedan runka honom snabbt och ta emot hans härliga sperma i min öppna mun. Sperman sprutades in i munnen och sedan rann ned för min haka. Han juckade ibland mot mig så att jag då och då kunde omsluta mina läppar kring hans ollon.

Hungrigt slickade och sög jag i mig dem sista dropparna.

2 kommentarer på “Jag kände hur hans kuk växte i min mun.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s