En flickas upplevelser

Trosor fulla med sperma

Ni kanske undrar hur det gick för mig idag efter att ha väckt honom med en avsugning. Jo det ska jag berätta, jag fick gå halva dagen så otroligt kåt och frustrerad och jag hade nästan tappat hoppet om att få något alls.

Men på förmiddagen låg jag på soffan och kollade på tv så gick han fram till mig och la sig över mig. Han drog av mig mina små pyjamas shorts och lät mina trosor vara kvar. Han tog fram sin redan hårda kuk och förde den lätt in i min våta fitta. Jag stönade av välbehag när jag äntligen fick känna honom i mig. Han knullade mig en kort stund för att sedan dra sig ur mig. Jag försökte ta tag i hans höfter och dra honom mot mig men han höll emot.

Sedan drog han sin kuk fram och tillbaka över min svullna fitta och det gjorde så att jag var så nära på att komma.

När jag va så nära bristningsgränsen bad han mig att jag skulle ställa mig på knä framför honom. Och hålla upp mina trosor. Sedan sprutade han på min fitta och sperman rann er i mina trosor.

Jag tittade besviket på honom och han förstod min blick. Han skrattade och sa att det inte gjorde något att han sprutade i mina trasor för dem va redan nedsolkade från min våta fitta. Sedan sa Han ”nu vill jag att min smutsiga slyna sätter sig framför mig och för ner sin hand innanför sina trosor och smeker sig för mig tills hon kommer.”

Jag förde ned handen och smekte min klitta, jag skämdes lite över hur kladdigt det var och att behöva smeka mig själv framför honom. Men när han böjde sig fram mot mig kysste mig och sedan nöp tag i min bröstvårta så började min fitta krampa hejdlöst och jag kom i en stark orgasm.

Bjuder på en något suddig bild 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s