En flickas upplevelser

Gästinlägg

L och jag hade länge fantiserat om att gå på sexklubb men då Sverige känns som lite för litet så tog vi oss mod till och bokade en resa till Danmark. Förväntningarna var höga men samtidigt intalade vi oss att inte ha det då vi inte ville bli besvikna heller. 

Allt planerades till typ av klädsel, bord bokades på intilliggande restaurang så att allt skulle flyta på. Väl där nere så packade vi upp vår packning. Vi hade en kväll extra på oss innan besöket att hitta på något kul, vilket inte helt oväntat slutade på en av stadens sexshoppar. Vi gick hem med en ny vibrator och en ny plugg. 

Efter en godnatts sömn var vi taggade till max för vårt besök, vi åt frukost och gick ut på stan ock tittade, åt lunch och kollade rent allmänt. Pirret fanns hos oss båda det märktes då vi var rätt tysta den dagen.  

Väl hemma på hotellet så öppnade vi en vinflaska och började förbereda oss,. L hade köpt ett nytt svart spets set som inte lämnade mycket åt fantasin. Själv hade jag ett par boxers på mig.  

Vi gick ner till lobbyn och beställde varsin drink medans vi väntade på taxi som skulle ta oss till klubben. 

Väl framme mötes vi av trevlig personal som visade oss till omklädningsrummet och berättade kort om lokalens alla rum. Vi tog av oss och gick till baren.

Började små prata med ett annat par innan vi gick vidare för att se oss omkring, vi tittade på varandra och log lite nervöst.

I ett rum var det ett par som utförde oralsex på varandra, riktigt hett att se på en stund innan vi gick vidare. Vi satte oss i ett rum i en soffa och tittade på ett annat par som hade sex med en till man. Nu kunde vi inte hålla oss längre min hand kände efter L’s fitta som redan hade hunnit bli våt. Jag gick ner och ställde mig på knä framför henne där hon satt bredbent i sina svarta trosor, lät tungan glida utan på det tunna tyget kände hur varm och våt hon var. Drog den lilla trosan åt sidan så tungan kunde glida över den våta skåran och massera clitoris. L gnydde till, efter en stund bytte vi och L tog min hårda kuk i sin mun. Vi kände efter en stund att vi ville gå vidare trots att vi fått publik.

I ett annat rum som var rätt mörkt lade vi oss på en säng och fortsatte, L gick ner på mig innan hon satte sig över min stenhårda kuk och började rida skönt. Helt tagna av situationen märkte vi inte ens att vi fått publik. Lite genant tittade vi upp på dem som stod runt om. En tjej sträckte ut sin hand mot mig och jag tog den i min L tog hennes andra hand och innan vi visste ordet av så låg hon i sängen med. Vi möttes alla tre i en kyss innan den andra tjejen gick ner på L samtidigt som jag knullade Ls fitta.

Jag ställde mig bredvid L så hon kunde komma åt att suga min kuk som var hårdare än nånsin. Efter en stund kröp den andra tjejen upp bredvidd och gjorde L sällskap vid kuken, kände hur det höll på att brista för mig så jag fick dra mig undan, lät tjejerna njuta av varandra en stund. Kunde inte motstå längre när jag såg hur de låg ovanpå varandra, ställde mig bakom och förde in min kuk i L som låg ovanpå hon ryckte till och tröck sig emot min kuk. Jag pumpade skönt medans de Smekte varandra, efter en stund drog sig L ur och styrde ner min kuk till den andra tjejen hon var alldeles glansig och skön att komma in i, hon var riktigt trång och härlig det tog inte lång stund nu innan jag kände de välbekanta ilningar i kuken.. Drog mig ur och gick upp till tjejerna som vände sig om, kunde inte hålla mig längre utan exploderade i en stark utlösning som skvätte ner dem båda över ansikte och bröst.

Efter en stund när båda tjejerna kommit så kändes det som att vi båda ville lämna lokalen vilket vi gjorde efter att sagt hej till den andra tjejen och duschat av oss. Väl hemma på hotellet kunde vi konstaterade att vi gärna ville uppleva en sån kväll igen, men när det vet vi inte.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s