En flickas upplevelser

Gör det en slyna gör bäst?

Så var det mörk, kall vinter igen. Och jag blir så rastlös om kvällarna. Man ligger bara i soffan och tittar på tv fram tills det är dax att gå och lägga sig. Är det någon som känner igen sig?

Men igår kväll tog jag tag i mig själv och gjorde något annat än att bara ligga där i soffan. Jag låg med mitt huvud i hans knä och jag började trevande dra mina fingrar över hans byxor och kände hans slaka kuk. Tänkte direkt att såhär kan vi inte ha det. Så jag började smeka honom över byxorna och jag hör ett nöjt suckande från honom. När han är hård, hoppar jag ned på golvet och sätter mig på knä framför honom. Vi hjälps åt att dra av han kläderna och hans stora härliga kuk blottas framför mig. Jag slickar från roten och upp till toppen och när jag kommer upp till hans glansiga ollon suger jag lätt på toppen.

Han stönar och lägger sin hand på mitt huvud och trycker ned mitt huvud över kuken. Och jag sväljer hela hans kuk ända ned till botten. Han håller mig kvar där en stund och sedan släpper han taget så jag kan dra mig tillbaka och få luft. Saliven rinner ned från munnen och jag tar tag med handen om kuken och för den upp och ned samtidigt som jag suger honom.

Jag tar av mig min tröja så att jag bara har min sport bh på mig. Jag ställer mig lite över kuken med mina bröst och hjälper honom att komma in under min bh och mellan mina bröst. Jag spottar på hans kuk så den blir hal och glansig. Jag pressar ihop mina stora bröst och rör mig upp och ned över hans kuk. Då och då lutar jag mig fram och suger på toppen av hans kuk.

Han stönar nöjt och jag märker hur han börjar närma sig. Han säger åt mig att vara stilla och sedan knullar han mina bröst. Hans kuk glider så härligt mellan dem. Han kvider och säger ”jag ska komma i ditt horiga ansikte”. Jag gapar och hans sperma exploderar i mitt ansikte och lite av hans varma säd kommer i min mun. Jag tar bort kuken från min bh och tar tag om den. Lutar mig fram och leker med hans kuk i mitt ansikte. Jag smetar ut sperman med hjälp av hans kuk i mitt ansikte och kladdet blandades ut med min mascara. sedan sög jag rent hans kuk.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s