Fantasier

Det guldiga paketet

En hög ringande ton ekar i den tysta lägenheten. Hon vaknar och rycker till av ljudet från dörrklockan. Hon rycker åt sig sin tunna sidenmorgonrock och huttrar till när hon kliver ur sängen. Påväg ut ur sovrummet mot hallen tittar hon snabbt ut genom fönstret, det är mörkt men hon ser att snön singlar sakta ner från skyn tack vare gatlampornas gula sken.

Hon tittar ut genom hålet i dörren och det är mörkt i trapphuset, hon låser upp dörren och öppnar den lite lätt på glänt. Böjer sig framåt och famlar efter den röda Lampknappen för att tända lyset. I samma sekund som lamporna tänds ser hon ett litet guldfärgat paket. Hon tar upp det från golvet och vänder sig om och går in i lägenheten igen.

Hon sätter sig på sängen och fingrar på det glansiga paketet, öppnar det sedan försiktigt som om det vore gjort av glas. Det första hon ser är en ihopvikt lapp som hon tar upp och läser.

”Imorgon klockan 18.00 har jag bokat bord på vår restaurang, kom i tid. Du ska ha den klänningen du vet att jag gillar. Du får ha valfria trosor men du ska ha presenten jag skickat i dig.” /mr X

Hon river ivrigt upp silkespappret och på botten av pressentboxen låg det en fjärrstyrd vibrator. Hon ler när hon ser den rosa leksaken och hon känner ett starkt pirr i magen av förväntan och lust.

Hon vaknar tidigt morgonen efter och kan inte somna om, förväntan i kroppen gör att hon inte kan komma till ro. Hon stiger upp ur sängen och sätter på kaffebryggaren, den välbekanta doften av kaffe sprider sig i rummet. Hon fyller muggen och går ut på balkongen och sätter sig på den kalla plaststolen för att tända en cigg. Hon sippar på kaffet samtidigt som hon scrollar igenom sina sociala medier. Inget nytt har hänt sedan hon kollade telefonen sist.

Klockan går ovanligt sakta så hon försöker fördriva resten av dagen med att ta en promenad runt sjön och laga en enkel lunch som bestod av stekt kyckling och en krispig sallad till.

När klockan äntligen så pass mycket att hon kunde börja göra sig i ordning så tappade hon upp ett rykande hett bad, hällde upp ett glas rosé vin och sjönk sedan ner i badkaret. Hon rakade kroppen omsorgsfullt, skrubbade sedan kroppen för att hon skulle vara extra len. Hårinpackningen var i under tiden. Efter duschen var den sedvanliga proceduren, kroppen smörjdes in med en lotion från rituals, som hon visste att han uppskattade. Håret fönades och lockades och sedan la hon en sminkning som bestod av en svart sotning av ögonen och lysande röda läppar.

Hon hängde upp handduken i badrummet och tassade sedan in i sovrummet naken och tog fram den svarta korta klänningen och knähöga strumpor till. Hon stod länge och funderade på vilka trosor hon skulle bära ikväll, hon valde sedan de svarta trosorna med endast vita gnistrande pärlor mellan benen. Hon längtade efter att få se hans reaktion av att få se trosorna. Hon stönade tyst för sig själv av bara tanken av att få vara nära honom ikväll.

2 minuter efter 18 stod hon utanför restaurangen och hämtade andan. Hon hade fått småspringa sista biten dit för att hon kom sent hemifrån. Hon fixar till håret och går in.

Till höger i hörnet av restaurangen ser hon honom direkt. Hon ser hans mörka ögon och bistra min. ”Fan jag kom försent igen, tänkte hon”. Hon försökte spela lugn trots att hon visste att detta skulle få konsekvenser. Hon log och gick fram mot honom och sätter sig vid bordet.

”Du är sen” mumlar han utan att titta på henne.

Hon rodnar och ser ner i bordet, hon viskar ett tyst förlåt utan att ens försöka möta hans blick.

Det är tyst en stund men hon bryter sedan tystnaden och tackar för presenten.

Han säger åt henne ”jag hoppas iaf att du klarat av uppgiften att ha den i dig enligt instruktionerna på lappen”. I samma sekund han formade orden fryste blodet till is i kroppen på henne och hon kom på att hon hade lagt den i väskan och tänkt att sätta in den lite diskret påväg ner i trapphuset.

Hon mumlade bedjande om ursäkt om sitt dåliga beteende och därefter försökte förklara att hon försökte skynda sig hit i tid och därför glömde att sätta in den.

Han suckade och tittade på henne med än mer mörka ögon och sa sedan ”Då ser du till att den kommer in och det är snabbt”

Hon biter sig i läppen och tittar på honom. Hon skäms, hon känner rädsla för vad konsekvenserna kan bli av hennes handlande. Hon reser sig upp och går mot toaletten.

Väl inne på toaletten tar hon ur leksaken ur sin väska och för den mot sin släta fitta. Hon behöver inte ens blöta ned den då hennes fitta redan är våt. Hon tvättar sedan händerna, låser upp toalett dörren och går sedan mot bordet.

När hon får syn på bordet ser hon att det sitter två främmande män sitta där tillsammans med mr X. Hon blir osäker på hur hon ska bete sig men lägger fram sitt charmiga leende och går fram och hälsar på de båda männen.

De två kostymklädda männen reser sig och tar i hand. Sedan sätter dem sig ned igen och mr x berättar att det är 2 kollegor från jobbet som hade varit på möte på restaurangen och som sedan hade upptäck mr x och ville slå sig ned och ta en öl.

Dem alla samtalade om allt möjligt och hon blev utfrågad av de två männen hur hon lärt känna deras kollega, vad hon jobbade med och mycket mer. Mitt i ett samtal med männen känner hon en stark och intensiv vibration mellan sina ben. Hon hoppar till lite av förvåning men försöker så diskret som möjligt dölja hennes upphetsning. Hon tittar mot mr x och hon ser det ingen annan ser hans näst intill osynliga sadistiska leende och då förstod hon att detta är bara början.

Vibrationerna ökar och försvinner då och då. Varje gång dem kommer tillbaka blir det allt svårare att dölja hennes upphetsning. Hon vrider sig försiktigt hon kan för att så diskret som möjligt värja sig mot dem sköna vibrationerna, hennes andetag blir allt intensiva och hon känner hur det hettar om kinderna.

En av männen frågar hur det är med henne då han uppmärksammat att hon är röd i ansiktet. Hon säger då att det inte är någon fara och att hon nog druckit lite mycket vin.

Hon ursäktar sig och går till toaletten. Hon försöker pusta ut och baddar samtidigt kallt vatten på halsen. Dörren till toaletten slås upp och mr x står framför henne. Han går in och låser dörren bakom sig.

Han väser ” slynan glömde visst låsa dörren, tänk vad som kan hända med tanke på alla fulla killar här på restaurangen? Eller det kanske precis är det du tänker på? ”

Hon mumlar nej och tittar ned i golvet. Han var snabbt framme vid henne och tar ett tag om halsen och trycker henne hårt mot väggen, han lutar sig framåt mot hennes högra öra och säger lite väl ”högt nej vad slyna!?”

”Nej jag har inte tänkt på det, det var dumt av mig att inte låsa dörren efter mig. ”

Bra, säger han. Hans hand är fortfarande tryckt hårt mot hennes hals . Den andra handen letar sig in under hennes klänning och smeker lätt den våta fittan. Han kommer lätt åt då det endast är ett band av pärlor som går mellan hennes blygdläppar.

Hon älskar verkligen att känna hans hand smeka henne, hon vill ha honom mer och känna honom i sig. Hon kvider och stönar lågt av hans beröring och trycker sin fitta mot hans hand.

Mellan hennes flämtande andetag frågar hon vart hans kollegor är.

”Bry dig inte om det, dem har gått hem.” Säger han och slutar sedan smeka hennes fitta och för sedan handen mot hennes mun och säger åt henne att slicka rent hans fingrar. När han ansåg att dem va rena lägger han handen framför hennes mun och trycker så hårt mot munnen att huvudet dunkar lite lätt mot den kalla kakelväggen.

Han släpper taget om halsen och tar sedan upp sin telefon, och hon märker direkt vad han gör. Hon känner vibrationerna stegra inne i henne, hon blir knäsvag och flämtar mellan hans fingrar. Han slutar tvärt säger åt henne och rätta till klänningen och sätta sig vid bordet.

Dem äter middagen under tystnad men hon känner spänningen mellan dem. Allt hon vill är att vara nära honom, känna honom i sig.

När maten är uppäten går dem ut från restaurangen och dem båda hoppar in i en taxi och han säger åt chauffören och köra mot hennes adress.

Taxin stannar och hon går ut ur taxin, hon vänder sig om och tittar frågande på honom som sitter kvar i taxin.

”Ska du inte följa med upp?” Säger hon förvånat.

vi hörs imorgon säger han och stänger dörren till taxin. Taxin åker iväg i det sliriga vinterväglaget och hon följer bilen med blicken tills dem röda lyktorna försvunnit i mörkret.

Kvar står hon förvirrad och osäker. Varför lämnade han henne själv? Varför följde han inte med upp?

Med alla dessa tankar snurrandes i huvudet gör hon iordning sig och lägger sig i den tomma sängen. Det var inte såhär hon hade trott att kvällen skulle sluta. Hon känner sig ledsen och samtidigt vet hon att det blir konsekvenser om hon inte lyder det hon har blivit tillsagd att göra. Att komma försent är något hon vet han inte tål.

Hon skickar ett lite spydigt och kort meddelande till mr x och tackar för maten och hoppas att han är nöjd med middagen. Hon somnar tillslut men sover oroligt. Hon vaknar till och sträcker sig mot sin mobil och kollar på klockan, den visar 03.17. Hon lägger ifrån sig telefonen igen och vänder sig om i sängen för att somna om igen. Telefonen lyser fortfarande upp en liten del av rummet och hon tittar mot det mörka hörnet i sovrummet. Då får hon syn på en mörkklädd man som i samma sekund dem får ögonkontakt kastar sig över henne i sängen och håller för hennes mun med ena handen för att hon inte ska skrika och med andra handen håller han fast kring handlederna och för armarna upp över hennes huvud. Tusen tankar snurrar i huvudet och hon är rädd. Vem är det som sitter över henne? Vad vill han?

Hon försöker skrika, men inget ljud kommer ut mellan hennes läppar.

Nyfikna på att höra fortsättningen? 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s