En flickas upplevelser

Det räcker nu.

Jag vet att min blogg egentligen ska handla om lust, sex och härliga fantasier och upplevelser. Men jag känner mig tvungen att ta upp det här.

Ja jag driver en blogg om sex. Men det betyder inte att ja män kan skriva vad som helst till mig. Eller till någon annan tjej heller för den delen. Hur svårt ska de vara att föra en normal konversation?!

Ja jag tar emot bilder från er läsare och jag är glad för era bidrag och att jag får lägga upp dem på bloggen. Det är sådan bilder och filmer som uppskattas att få.

De står klart och tydligt att skickas det bilder till mig så har jag tillåtelse att lägga ut dem på min blogg. Och jag har tidigare varit ”snäll” och inte lagt ut bilder som bara random har skickats till mig som sedan tydligen inte får läggas ut. Men vet ni vad? Jag är så fruktansvärt trött på att få illa tagna bilder på kukar som jag ändå inte får dela med mig av. Och ni bara skickar för vad vet jag, er sexuella njutnings skull eller bekräftelse? Så allt som skickas till mig kommer läggas ut.

För det första frågar man om det är okey att man skickar en bild till mig det tillhör sunt förnuft. Alltså vad tror ni män egentligen ? Att någon kvinna någonsin blir glad/ kåt av att få bilder på kukar hela tiden?

Jag har alltid undrat hur ni tänker egentligen med att skicka bilder utan samtycke eller något? Ni är medvetna om att det är sexuellt ofredande?

Snälla hur svårt ska det vara att skriva och kolla om det är okey att skicka bilder till mig?

Ja jag låter eller är bitter, men är trött på att ni verkar inte förstå den tiden jag lägger på bloggen och när jag får dessa bilder som ja inte får använda eller ni anser er ha rätten att ta tid av mig för att sexchatta bara för ja har en blogg är så tröttsamt. Det är min tid ni slösar! Sådana som ni gör så att jag allvarligt funderar på att lägga ned den här bloggen!

4 kommentarer på “Det räcker nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s